Manspersoon die winkelierster mishandelde in verzekering gesteld

De politie van Coronie heeft op maandag 02 september de 34-jarige Quincy, R. opgespoord en aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

Quincy wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling gepleegd op dinsdag 13 augustus van dit jaar.

Een winkelierster zat voor de ingang van haar winkelzaak in het district Coronie en bij die gelegenheid werd zij lastig gevallen door Quincy. Haar 37-jarige zoon schoot haar te hulp en duwde Quincy herhaaldelijk tegen te borst weg van de winkelpand.

werd boos pakte een metalenpijp van de grond en gooide die in de richting van de winkelierster en haar zoon. Daarbij kwam de pijp tegen het hoofd van de vrouw aan die gewond raakte.

Quincy en de zoon van het slachtoffer werden beiden aangehouden ter voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Quincy in verzekering gesteld en is de zoon van het slachtoffer na verhoor heen gezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.