Mannen raken slaags met elkaar om (ex-)partner kwestie

De politie van het ressort Rijsdijk raakte op maandag 19 februari geconfronteerd met een geval van openlijke geweldpleging. Arnold M. (42) deed het politiebureau aan en deed aangifte van mishandeling tegen de manspersonen Leroy P. (26) en de 34-jarige Lesley C. Terwijl de politie bezig was de aangifte in geschrifte te stellen, kwam de tegenpartij het bureau binnen.

De aangever verklaarde aan de politie dat één van de mannen de partner is van zijn ex-vrouw R.

De politie hoorde ook de tegenpartij aan.  Leroy en Lesley verklaarden dat zij in een gevecht zijn geraakt met de aangever Arnold, omdat zij hem wilde aanspreken om zijn ex-vrouw niet meer op te bellen. Arnold moet in de vooravond van de dag voor het gevecht, zijn ex-vrouw R. tot vervelend toe hebben gebeld.

De drie mannen zijn in opdracht van de hulp officier als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt, omdat zij elkaar tijdens het gevecht letsels hebben toegebracht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten ingesloten. De aangever is door de politie naar de Spoed Eisende Hulp gebracht voor medische behandeling.

De politie van het ressort Zanderij heeft meermalen ruzies tussen Arnold en zijn ex-partner moeten beslechten. Volgens verklaring van de vrouw had zij constant last van Arnold.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.