Mannelijke verdachten van ambulancedienst aangehouden ter zake feitelijke aanranding

De twee verdachten S.S. en V.S. zijn door de politie van het bureau Meerzorg in de derde week van de maand juni 2024 ter zake feitelijke aanranding aangehouden.


Tegen het tweetal was er door meerdere vrouwelijke collega’s aangiften gedaan ter zake het gepleegde strafbare feit. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is geconstateerd dat het laatste slachtoffer tijdens werkzaamheden in de maanden april en mei 2024 op verschillende tijdstippen en dagen seksueel is betast door deze verdachten. Nadat zij zulks had doorgegeven aan de leidinggevende die de verdachten ernstig hierover aansprak, kwam naar voren dat er meerdere vrouwelijke collega’s slachtoffer zijn geworden van de strafbare handelingen van het tweetal op de werkvloer.


De verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het voornoemde politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.