Man verongelukt door vallende boom

Reginald Mangoendimedjo(32) is op zondag 29 november verongelukt door een vallende boom aan de Oost-Westverbinding, ongeveer 1 km voorbij de controle post Burnside.

De politie van Coronie die zich na de melding ter plekke begaf, trof het ontzielde lichaam van  Reginald aan. Volgens verklaring van de twee andere mannen die met Reginald op de plek waren, vertrokken de drie vissers eerder op de dag vanuit Boskamp. Zij waren gaan zoeken naar hout om een voorwerp genaamd jagi-jagi te maken. Het voorwerp wordt gebruikt om vissen in te lokken.

De twee andere vissers besloten eerst te gaan eten om daarna het touw te gaan binden om de boom die zij zouden omhakken. Reginald wachtte niet op zijn vrienden en ging alvast het kanaal over. Hij begon met een cirkelzaag de boom te zagen met voor hem het noodlottige gevolg. De boom viel regelrecht op Reginald en was hij op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Reginald afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met deze zaak.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.