Man verongelukt door omgevallen boom

De 27-jarige S.D. is op zondag 8 oktober 2023 aan de Tampoeaweg in het ressort Santo Boma tijdens het omhakken van een manjaboom verongelukt.

De politie van het bureau Santo Boma deed na melding van het ongeval het adres aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer S.D. samen met S.R. en G.A. bezig was een manjaboom om te hakken. S.D. zaagde daarbij het deel van de stam alwaar de vertakking van de boom begon. Op een bepaald moment rolde de stam tijdens het zagen, waarbij de tak die uitstak hem in het gezicht raakte, waardoor hij het bewustzijn verloor. Het slachtoffer werd door de twee andere manspersonen naar zijn woning vervoerd. Na ongeveer tien minuten nadat hij vanuit zijn woning naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd zou worden, vertoonde het slachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood van S.D. vast.

Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van S.D. nog niet vrijgegeven aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.