Man verongelukt door omgevallen boom

George Jonas, van wie de overige gegevens nog niet bekend zijn, is in de middag van zaterdag 5 december overleden, nadat een boom op hem viel.

De politie van het bureau Brokopondo kreeg de melding dat op de weg naar Victoria een ongeval met dodelijk afloop zich had voorgedaan.

Bij aankomst op de locatie is gebleken dat twee manspersonen zich hadden begeven naar een kostgrondje om deze open te kappen. Volgens verklaring van de andere manspersoon velde George een eerste boom die niet omviel, maar tussen lianen kwam vast te zitten. Niets vermoedend zette George zijn werkzaamheden voort en bij het vellen van een tweede boom, trok deze de eerste boom mee die op het hoofd van George terechtkwam.

Door de slag liep het slachtoffer een barst verwonding op aan zijn hoofd en overleed ter plekke. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van George is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De andere manspersoon is na verhoor heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.