Man vermoedelijk ten gevolge van mishandeling overleden; drie verdachten aangehouden

Op donderdag 19 september zijn drie mannen aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat in deze om de 21-jarige Irvan S., de 53-jarige Mohamed I. en de 39-jarige Revelino D. Deze mannen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling van de 57-jarige Frans, Biswane op zaterdag 14 september aan de Willemshooplaan. Daarbij zouden zij een ook schop hebben gebruikt om de mishandeling te plegen. Frans, Biswane is vermoedelijk ten gevolge van die mishandeling in de vroege ochtend van zondag 15 september op zijn woonadres overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg in de vroege ochtend van zondag 15 september de melding dat een man bewusteloos was geraakt op zijn woonadres. De wetsdienaren begaven zich naar het woonadres alwaar zij Frans, Biswane aantroffen. Hij scheen in bewusteloze toestand te verkeren. Toen de ingeschakelde ambulance ter plaatse arriveerde om de heer Biswane naar het ziekenhuis te vervoeren kwamen de verpleegkundigen tot de ontdekking dat Biswane geen teken meer van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De politie van Uitvlugt droeg deze zaak voor verder onderzoek over aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de heer Biswane in beslag genomen voor obductie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.