Man vermoedelijk om stelen Kaas om het leven gebracht

De politie van Geyersvlijt kreeg op vrijdag 23 September omstreeks. 00.50 uur melding dat er een lijk van een manspersoon langs de weg van Maretraite was aangetroffen.
Ter plaatse troffen de wetsdienaren het lijk aan met verwondingen aan de armen en het hoofd. Ook is er tie-wrap in de directe omgeving aangetroffen.
De zaak is overgenomen door Kapitale Delicten. Het onderzoek van de Rechercheurs leverde een anonieme getuige op die bruikbare informatie doorgaf. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het latere slachtoffer in een supermarkt op de grond lag middels plakband en tie-wrap werd vastgebonden door een manspersoon. Verder dat hij daarna door een Chinese man werd geslagen en weggesleept. De Chinese man meldde zich aan op de afdeling Kapitale Delicten na te zijn ontboden. Hij verklaart dat het slachtoffer kaas bij hem heeft gestolen en dat hij hem heeft vastgepakt en buiten de supermarket heeft gezet.
Hij ontkent de man te hebben vermoord of iets af te weten van de dood van hem. Het slachtoffer is een man van creoolse komaf, wiens personalia nog niet is achterhaald.
Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie dankt de anonieme getuige voor het helpen brengen van klaarheid.
Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.