Man vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen

De politie van Brownsweg kreeg op zondagmiddag 12 april de melding dat een gewonde man achter een bushuisje lag, ter hoogte van de kruising Bronsweg en de weg die leidt naar Koffiekamp in het district Brokopondo. Ter plaatse aangekomen trof de politie inderdaad een zwaar gewonde man aan die niet aanspreekbaar was.
Een ingeschakelde ambulance bracht het slachtoffer over naar een polikliniek van de Medische zending om medische hulp te krijgen. De man in de polikliniek gestorven. De man, wiens personalia nog niet bekend is bij de politie, was gewond aan zijn hoofd en in zijn gelaat. Zijn lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.
De man is van het negroïde ras . Hij was gekleed in een rode T-shirt en een grijs/zwarte korte broek. Hij was blootsvoets en zijn hoofdhaar was kort geknipt.
Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informaties die kunnen leiden tot het achterhalen van de identiteit of nabestaanden van het slachtoffer door te geven aan de politie van de afdeling Kapitale Delicten, ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven. Men mag de informatie persoonlijk of telefonisch door geven. De telefoonnummers van de afdeling Kapitale Delicten zijn: 403645, 402730 of 402736. Men mag ook bellen om de informatie door te geven aan Het Command Center op het nummer 115 of via de tip lijn op het nummer179

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.