Man verduistert lasmachine

Een ondernemer deed op maandag 30 november aangifte van verduistering van een lasmachine bij  de politie van het ressort Houttuin.

Volgens zijn verklaring stapte de 31-jarige Ajay R. in de maand november  zijn bedrijf binnen voor het huren van een lasmachine voor 1 dag. Na de financiële afhandeling voor de huur, nam Ajay de lasmachine mee. Hij kwam daarna niet meer opdagen met het apparaat.

Het onderzoek van de politie leidde naar een ander bedrijf in het ressort waar de lasmachine was ondergebracht. De lasmachine werd in beslaggenomen.

Inmiddels hadden wetsdienaren van Houttuin reeds bericht gehad van hun collega’s van het ressort Geyersvlijt dat zij de verdachte hadden aangehouden in verband met een andere strafbaar feit dat hij heeft gepleegd. De verdachte is inmiddels voorgeleid en  in verzekering gesteld in dat onderzoek.

De politie van Houttuin zet het onderzoek van verduistering van een lasmachine door Ajay in het ressort voort  en zal het dossier opsturen naar het parket.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.