Man ter zake verkrachting aangehouden door politie Coronie

De 35-jarige Lloyd D. is op zaterdag 29 mei ter zake verkrachting op een woonadres in het district Coronie opgespoord en aangehouden.
Een 24-jarige jonge vrouw L.L. ging samen met enkele personen voor het doorbrengen van het Lock down weekend naar het district. Het gezelschap huurde een woning waarin zij verbleven en zich vermaakten.
Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de verdachte Lloyd in het weekend eveneens in Coronie was en op 29 mei op bezoek ging naar de groep die de woning had gehuurd. Een overgrote deel van de mensen zaten op het balkon, terwijl er op het voor terrein luid muziek werd afgespeeld.
Op een bepaald moment stapte Lloyd de woning binnen en merkte op dat de jonge vrouw in de kamer lag. Hij begaf zich in de kamer, deed de kamerdeur op slot en duwde L.L. op het bed. Hierna werd de jonge vrouw seksueel misbruikt. Het slachtoffer riep om hulp, maar door de luide muziek heeft niemand haar gehoord.
Na de daad verliet Lloyd de kamer en wendde zich als een onschuldige weer tot het gezelschap. Het slachtoffer ging vervolgens in bad en zat daarna te huilen. Ze verklaarde aan één van de huisgenoten die opmerkte dat ze huilde, wat haar overkomen was. De politie van Coronie werd direct in kennis gesteld en begaf zich ter plaatse. De verdachte Lloyd werd in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.