Man ter zake feitelijke aanranding in verzekering gesteld

De 42-jarige Amaraldo S. is op zondag 8 augustus door de politie van Albina ter zake feitelijke aanranding op zijn woonadres te Albina aangehouden.
De 16-jarige C.A. deed op maandag 19 juli aangifte op het bureau Albina tegen haar stiefvader Amaraldo. De aangeefster verklaarde aan de politie dat ze op donderdagavond 15 juli in haar kamer lag toen haar stiefvader plotseling achter haar was gaan liggen. Bij die gelegenheid begon de man haar borsten te betasten. Het meisje schrok van de handeling van de man en vroeg hem onmiddellijk te stoppen, waarna haar stiefvader opstond en haar kamer verliet.
Het tienermeisje vertelde aan haar moeder wat haar was overkomen. Daarbij hield de moeder haar dochter voor dat zij haar man niet uit huis kan zetten, aangezien zij momenteel in blijde verwachting is.
C.A. kon zich niet verenigen met hetgeen haar moeder haar voorhield en besloot het gebeuren aan haar biologische vader J.M. te vertellen. Haar vader aarzelde geen moment en bracht zijn dochter direct naar het politiebureau voor het doen van aangifte.
De verdachte werd opgespoord doch niet aangetroffen. Na uitgewerkte informatie werd Amaraldo op 8 augustus wederom opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de stiefvader door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.