Man ter zake feitelijke aanranding in verzekering gesteld

De verdachte F.G. is door de politie van Santo Dorp op dinsdag 13 september 2023 aangehouden ter zake feitelijke aanranding, op zijn woonadres in het ressort Hanna’s Lust.

De 18-jarige M.J. deed op zaterdag 9 september aangifte op het politiebureau Santodorp. Hij verklaarde aan de politie dat hij samen met een schoolvriendin, haar moeder en broer naar de stad was, om naar de avondvierdaagse te gaan kijken. Na afloop van de wandelmars belde de moeder haar partner op om ze op te halen. De verdachte F.G.(40) zette zijn vrouw thuis af en vervolgde zijn weg met het slachtoffer M.J. die hij naar huis zou brengen. Aan de Ephraimzegenweg stopte de verdachte tot tweemaal toe langs de weg om iets af te halen bij een vriend maar kon hem niet bereiken. Van die gelegenheid maakte de verdachte gebruik om het slachtoffer te betasten aan zijn geslachtsdeel en te strelen over zijn dijen. M.J. werd boos en er ontstond een heftige woordenwisseling tussen de twee heren. Het slachtoffer vroeg de man hem thuis af te zetten doch stopte de verdachte weer aan de Magentaweg en gaf te kennen dat hij iets vreemds waarnam in de kofferbak van het voertuig. M.J. stapte uit het voertuig en vervolgde zijn pad. Het slachtoffer deed aangifte tegen de verdachte F.G. en werd deze door de politie van Santo Dorp aangehouden op zijn woonadres. De verdachte verklaarde bij zijn aanhouding dat hij op het slachtoffer is gaan leunen nadat hij zich duizelig voelde in de auto aan de Ephraimzegenweg.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.G. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.