Man ter zake diefstal middels geweldpleging aangehouden door RBTP

De 21-jarige Z.K. is in de tweede week van januari door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op Tourtonne 4 aangehouden.
De benadeelde J.L. deed op vrijdag 1 januari op het politiebureau Geyersvlijt aangifte van diefstal middels geweldpleging. Hij verklaarde aan de politie dat hij over de Paulus Potterstraat liep, waarbij hij plotseling door een manspersoon in zijn rug werd geduwd. Hij viel op het wegdek en werd vervolgens door vier manspersonen mishandeld, waarbij een deel van zijn voortand brak. Bij die gelegenheid werd hij beroofd van zijn mobiele telefoon en een geldbedrag in U$ Dollar. Toen hij opkeek herkende hij Z.K. positief als te zijn een buurtbewoner.
Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo. Na de informatie te hebben uitgewerkt, gelukte het de rechercheurs Z.K. op te sporen en aan te houden. De buit is nog niet terug gevonden. Z.K. ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Z.K. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn drie kompanen wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.