Man ter zake diefstal aangehouden door Recherche Regio West

De verdachte M.M. werd op zaterdag 10 oktober aangehouden, nadat hij zich heeft aangemeld bij de politie van het ressort Waldeck. De zaak werd verder onderzocht door de afdeling Recherche Regio West. M.M. wordt verdacht van diefstal

Volgens de eigenaar van een winkelzaak heeft de verdachte een geldbedrag tussen SRD 5.000 en SRD 7.000 weggenomen. Het voorval heeft plaatsgevonden in een gok shop in het district Nickerie, waarbij de verdachte M.M. een virtual roulette kansspel speelde. Op een gegeven moment raakten M.M. en de kassierster van de shop in een heftige woordenwisseling. De verdachte vond dat hij een bepaald geldbedrag had gewonnen. De kassierster gaf hem te kennen dat het niet waar was en dat hij integendeel had verloren. Tijdens de woordenwisseling hing de verdachte M.M. plotseling over de toonbank, nam een bundel geld uit de kassa en ging met dat geld er vandoor.
In het belang van het onderzoek is M.M. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.