Man steekt ex-partner neer te Albina

De 44-jarige Gerson, D. heeft op dinsdag 25 december te Albina zijn ex-levenspartner een steekverwonding toegebracht ter hoogte van haar linker oksel.

De politie van het ressort Albina deed na de melding van de steekpartij aan de Luitenant Weyneweg de plek aan. Het politioneel onderzoek moet nog uitwijzen met welk voorwerp de verdachte het slachtoffer heeft neergestoken. Gerson ging  over tot het plegen van het feit uit jaloezie alsook omdat de vrouw weigerde om de relatie voort te zetten.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp Paramaribo. Zij werd ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De vrouw verkeert buiten levensgevaar.

Na de daad maakte Gerson zich uit de voeten, maar meldde zich na een half uur aan op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Gerson in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.