Man steekt ex-partner neer en springt van de Wijdenbosch brug de Suriname rivier in

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op woensdag 8 januari de melding van een steekpartij op een woonadres te Kasabaholo.

Op het woonadres trof de politie een 23-jarige vrouw aan met steekverwondingen op verschillende delen van haar lichaam. Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar zij ter verpleging is opgenomen.

De vouw was door haar ex-man genaamd Andy, Biswane aangevallen met een scherp voorwerp. Met dat scherp voorwerp bracht hij haar ettelijke steekverwondingen toe. Na zijn daad verliet Biswane de plaats.

Kort daarna kreeg de politie van het bureau Nieuwe Haven de melding dat een man vanuit een taxi was gestapt op de Wijdenbosch brug. Dat nadat de man was uitgestapt hij vanaf de brug in de Suriname rivier is gesprongen en in de diepte is verdwenen. Deze man had een tas in de taxi achter gelaten  waarin persoonlijke documenten waren. De documenten bleken van de 23- Andy, Biswane te zijn die zijn ex-vrouw neergestoken had.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.