Man schiet vrouw dood en slaat de hand aan zichzelf

De 59-jarige Marcel Fong Tin Joen heeft op woensdag 24 mei de 62-jarige Ivy Hirasing door het hoofd geschoten en de hand aan zichzelf geslagen.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van de Centrale Meldkamer dat er aan de Poseindonstraat zich een slachtoffer met een schotverwonding bevond. De wetsdienaren constateerden op de plek dat het ging om een geval van moord.

Het levenloze lichaam van Ivy is achter het stuur van haar voertuig aangetroffen. Marcel die zichzelf door het hoofd moet hebben geschoten bevond zich ook in het voertuig. Hij is in kritieke toestand, per ontboden ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Marcel is op de SEH overleden.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Marcel, die beveiligingsman bleek te zijn,  de vrouw met zijn dienstwapen door het hoofd heeft geschoten, waarna hij zichzelf door het hoofd schoot.

De ingeschakelde arts stelde de dood van de vrouw vast.  Het motief van het geval is voor alsnog onbekend. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

De politie van Geyersvlijt heeft het onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.