Man rijdt in op de politie en burger

Op dinsdagavond 31 december 2019  gingen politieambtenaren van het bureau Munder naar de Abraham Samsonstraat om een ruzie te beslechten tussen twee autobestuurders die betrokken waren bij een aanrijding.

Ter plaatse  troffen de politieambtenaren alleen de vermoedelijke benadeelde partij aan. Hij verklaarde van achteren te zijn aangereden door een andere autobestuurder. Voorts dat die bestuurder  tegen hem  tekeer ging om vervolgens weg te rijden voor dat de politie ter plaatse arriveerde.

Terwijl de politie bezig was met de vermoedelijke benadeelde kwam de vermoedelijke veroorzaker in zijn auto  ter plaatse. Hij stapte niet uit maar reed in op de politieambtenaren en de vermoedelijke benadeelde.  De politieambtenaren en vermoedelijke   benadeelde wisten zichzelf in veiligheid te brengen. De vermoedelijke veroorzaker reed vervolgens met hoge snelheid weg. Een der politiemannen maakte gebruik van zijn vuurwapen met de bedoeling een der banden van de vluchtauto kapot te schieten maar dat is niet gelukt. De politie werk aan de opsporing en aanhouding van deze kwaadaardige persoon.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.