Man raakt zwaargewond door omgevallen boomtak en overlijdt op polikliniek

De 38-jarige Jonneson Lamafoe overleed op dinsdag 16 februari op de polikliniek van de Medische Zending te Kwakoegron, na zwaar te zijn verwond op het hoofd door een omgevallen boomtak.
De politie van Zanderij kreeg op die middag van het Command Center de melding dat een tak van een boom op het hoofd van een manspersoon was gevallen te Kwakoegron in het district Brokopondo.
Het slachtoffer Jonneson die zich met een zwager in het gebied bevond om bomen om te hakken, werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de poli van de Medische Zending te Kwakoegron. Na ongeveer drie kwartier kwam Jonneson ten gevolge van de opgelopen verwondingen aan zijn hoofd te overlijden.
Onderzoek wees uit dat beide mannen zich naar het gebied begaven voor het omhakken van bomen. Terwijl de zwager nog uitkeek naar bomen die zij konden vellen, begon Jonneson met een machine een boom om te hakken. Op een bepaald moment hoorde de zwager de machine niet meer en liep terug in de richting van Jonneson. Daar trof hij Jonneson die niet aanspreekbaar was aan met een tak en de kettingzaag naast zich, waarna hij direct op zoek ging naar hulp.
Met behulp van enkele mannen werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de plaatselijke polikliniek, alwaar hij na een half uur het leven liet.
Het ontzielde lichaam van Jonneson is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.