Man raakt tijdens mishandeling gewond door gaspistool

De politie van Munder heeft op dinsdag 9 februari de 26-jarige Virendra N. aangehouden.

Volgens verklaring van Virendra was hij op maandag 8 februari op bezoek bij zijn schoonfamilie. Op een bepaald moment werd hij zonder enige redenen mishandeld door de buurman van zijn schoonfamilie.

Virendra liep toen naar zijn auto, haalde een gaspistool en liep weer naar het gezelschap toe. Ondanks de buurman het gaspistool zag, kwam hij toch op hem af en mishandelde hem  weer. De buurman gaf aan niet bang te zijn voor hem noch het pistool. Tijdens de mishandeling ging het pistool af, waarbij de buurman hagels kreeg in het gezicht. Ook een ander familielid kreeg hagels aan der voet.

Per ontboden ambulance werd de buurman afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is voor medische zorg ter observatie opgenomen. Het andere familielid zou per eigen gelegenheid de Spoed eisende Hulp aandoen.

Het pistool werd in beslag genomen en Virendra werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na te zijn voorgeleid is Virendra na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie op dinsdag 9 februari ingesloten.  

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.