Man overleden na sprong uit rijdende auto

De 34 jarige vrachtwagenchauffeur Jurmen Sowirono is gisteravond op weg naar het ziekenhuis in de ambulance overleden. Omstreeks 19.35 uur kreeg de politie meldkamer een melding binnen dat het slachtoffer in kwestie uit een rijdend voertuig is gesprongen langs de Oost-West verbinding in het distrikt Saramacca.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat  Jurmen zijn vrachtwagen langs de weg parkeerde.  Dat hij vervolgens plaats nam achterin de personenauto van een 24-jarige vrouw. De vrouw reed weg en op een bepaald moment zou Jurmen uit de auto zijn gesprongen met het gevolg dat hij een zware letsel opliep aan zijn hoofd. Op weg naar het ziekenhuis is hij komen te overlijden. De chauffeuse was op het moment van het gebeurde in gezelschap van een vriendin.

Het ontzielde lichaam van Jurmen is door de politie in beslag genomen na afstemming met het openbaar ministerie. De twee jonge vrouwen zij na verhoor heen gezonden. De zaak is nog in onderzoek.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.