Man opgesloten voor mishandeling van zijn ex-partner

De 21-jarige Vikash G. is door de politie van Munder op donderdag 17 september aangehouden ten huize van zijn ex-partner. De vrouw had op maandag 14 september aangifte van mishandeling gedaan contra Vikash.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Vikash enige tijd bij de vrouw inwoonde. Omdat hij de vrouw vaak mishandelde verbrak zij de relatie en zette hem het huis uit. Dit viel niet in goede aarde bij Vikash die vaak naar de woning van de vrouw ging om haar te molesteren.

Op maandag 14 september ging hij weer naar de woning van zijn ex- vrouw en sloeg daarbij shutters kapot. Toen de vrouw haar huis uit kwam sloeg Vikash haar met een eind hout op het hoofd en wel zodanig dat zij bewusteloos raakte. Na deze laffe daad koos Vikash het hazenpad.

De vrouw werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij dezelfde dag weer naar huis. Zoals eerder aangegeven ging Vikash op donderdag 17 september weer naar de woning van de vrouw, die meteen de politie inschakelde. Vikash werd bij de woning aangetroffen en aangehouden. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.