Man opgesloten na mishandeling vrouw

De politie van het ressort Centrum heeft op vrijdag 27 augustus de 47-jarige Willem E beter bekend als Borti in de kraag gevat nadat hij een groente verkoopster heeft mishandeld. De ruzie ontstond toen Borti vlak voor de stand van de verkoopster zijn groente probeerde te verkopen.

De verdachte viel de verkoopster aan met een eind hout en beet haar ter hoogte van haar knie. Het gelukte de Bikers die op surveillance waren om Borti aan te houden en over te brengen naar het politie bureau Centrum. De hulp officier besloot na afstemming met een lid van het openbaar ministerie om de verdachte in verzekering te stellen vanwege mishandeling.

Het slachtoffer is met een doktersverklaring van de politie overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Haar gezondheidstoestand is stabiel.

De verdachte vertoond naar verklaring van de politie afwijkend gedrag. Tijdens ondervraging gaf Borti toe dat hij onder begeleiding is van een psychiater. Hij is onder politiebewaking in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS)ondergebracht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.