Man op verdenking van diefstal in verzekering gesteld.

N.F. (53) is op maandag 1 maart door de politie van recherche Oost aangehouden.
Deze man die werkzaam was bij een sloopbedrijf in het district Commewijne wordt ervan verdacht auto lenzen en injector onderdelen te hebben weggenomen.
Onderzoek wees uit dat N.F. op een onbewaakt moment onderdelen van het bedrijf heeft weggenomen, waarna hij een collega benaderde met het verzoek een koper voor hem te zoeken. De collega vertrouwde het zaakje niet en sloeg alarm bij de leiding.

De eigenaar van het bedrijf stelde een onderzoek in en benaderde de verdachte werknemer om de onderdelen te kopen. De twee wendde zich naar de auto van N.F. en bij de onderhandeling bleek het om de gestolen lenzen en onderdelen van het sloopbedrijf te gaan. De werkgever schakelde de politie in en werd de verdachte arbeider aangehouden. Samen met de in beslag genomen goederen werd N.F. overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.
De verdachte gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.