Man onder invloed van alcohol beroofd van lijfskleren

De politie van leiding werd op dinsdag 20 oktober door een beller in kennis gesteld van een geval van beroving. Op het adres aangekomen trof de politie de 27-jarige Steven A. aan. Hij verklaarde de avond ervoor een wandeling te hebben gemaakt  aan de Waterkant in het stadcentrum. Daar kwam hij  vijf inheemse mannen tegen en ging hij samen met hen borrelen. Op een gegeven moment zei Steven dat hij naar huis wilde. De vijf mannen deden het voorstel om hem thuis af te zetten. Hij stemde toe  en reed met hen mee. 

In het ressort leiding beroofden zij Steven. Het geldsbedrag dat hij bij zich had, werd weggenomen door het vijftal. Steven werd verder beroofd van zijn jeansbroek; jeans jas, pet en sportschoenen, waarna hij uit het voertuig werd geduwd.

Het slachtoffer die onder invloed van alcohol verkeerde, bracht de nacht door langs de weg. Hij werd wakker gemaakt door de voorbijganger die de politie inschakelde.  

Steven was bij aankomst van de politie gekleed in een lange mouw hemd en een onderbroek. De rest van zijn lijfskleren waren weggenomen door de bij hem onbekende mannen. De benadeelde  werd naar het politiebureau overgebracht en na te zijn ontnuchterd, werd de aangifte opgenomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.