Man neer gestoken door een vrouw

Een man is zaterdagmorgen 25 juli neergestoken door de 22-jarige Mitanie V. Het slachtoffer raakte daarbij zwaar gewond.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op zaterdag morgen, omstreeks kwart voor zeven, de melding dat een vrouw een man had neergestoken in de Foengoestraat en dat de man zwaar gewond op de straat lag. De politie ging ter plaatse en constateerde dat de melding juist was. Per ontboden ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis; alwaar hij ter verpleging is opgenomen. Niet lang na het steek incident is de verdachte Mitanie V. aangehouden door de politie van het bureau Uitvlugt. Dit dankzij de medewerking van een burger.

Uit het voorlopige politie onderzoek is gebleken dat de messentrekker de hele avond op stap was met het slachtoffer. In de morgenuren kregen zij een woordenwisseling met elkaar met het gevolg dat Mitanie een mes te voorschijn haalde waarmee zij de man een levensbedreigende steekverwonding toebracht in diens buikstreek. Het is de politie nog niet helemaal duidelijk wat de aanleiding tot die woordenwisseling was. Het mes is in het bezit van Mitanie aangetroffen en door de politie in beslag genomen. Zij is aangehouden. Nadere informatie volgt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.