Man mishandeld vriendin in party bus en verzet zich tegen de politie

De politie van Latour kreeg op donderdag 25 februari melding van een mishandeling op een adres in het ressort.

Bij aankomst ter plaatse bleek het om een feest te gaan, waarbij er ook een party bus voor de jarige was georganiseerd. Het slachtoffer en de verdachte werden op het adres aangetroffen.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat er gezellig gefeest werd in de party bus. Op een bepaald moment danste het slachtoffer met een ander manspersoon. De verdachte die het niet leuk vond dat zijn vriendin met iemand anders danste, bracht de dame enkele slagen toe. Hij werd door de andere feestvierenden tegengehouden, maar ging tekeer en bracht hen ook slagen en schoppen toe.

Bij terug keer op het feestadres, stapte de vechtersbaas uit. Hij liep terug naar de bus en vond dat de buschauffeur niet weg mocht rijden, aangezien er spullen van hem zijn gestolen. Hij hield de bestuurder tegen en worstelde met hem.

Op een bepaald moment lukte het de verdachte de contactsleutel van het stuur weg te nemen. De bus rolde ten gevolge hiervan naar achter en kwam tegen een ander voertuig dat langs de weg geparkeerd stond. Dit voertuig is licht beschadigd.

De verdachte die ook nog dronken was, verzette zich tegen de ingeschakelde politie. Hij ging tekeer en bracht de politiemannen schoppen en slagen toe.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag hij na te zijn ontnuchterd de sterkte van het cellenhuis aanvullen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.