Man mishandeld ex-partner en beland in de cel

De 39-jarige John K. Is op woensdag 7 augustus door de politie van het bureau Latour aangehouden voor zware mishandeling.

De man viel in een woeste bui zijn ex-partner aan. De politie van Latour werd ingeschakeld voor een vechtpartij op een adres binnen het ressort.

Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van John’s ex-vrouw aan deed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. John’s vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat.

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.