Man mishandeld door ex-vrouw en vriend

handboeien

De 26-jarige F.B die woonachtig is in de omgeving van de Bat en Bal Straat en de 33-jarige J.M. die woonachtig is in de omgeving van de Boerbuitenweg, zijn op donderdag 2 mei 2024 door de politie van het ressort Livorno aangehouden.

F.B. en J.M. hebben het slachtoffer R.Z.(57) ernstige kap en steekverwondingen aangebracht. Uit het voorlopig politieonderzoek is gebleken dat het slachtoffer R.Z. tegenover de politie verklaarde dat hij sliep toen hij op gegeven moment iemand hoorde kloppen aan zijn deur. Hij stond op en maakte de voordeur van zijn woning open en zag zijn buurvrouw F.B. met wie hij een liefdesrelatie had voor zich. De verdachte F.B. vroeg aan de man waar hij die kookstoof had gezet waarop het slachtoffer antwoordde niets van te weten. De vrouw die vergezeld was met ene J.M. gaf hem de opdracht het slachtoffer te kappen. J.M. aarzelde niet en kapte het slachtoffer R.Z. op zijn behaarde hoofd. De vrouw haalde een mes te voorschijn en bracht het slachtoffer enkele steken toe aan zijn lichaam. R.Z. rende weg om hulp te zoeken bij de buren maar werd achterna gezeten door F.B. alwaar zij de man weer steken aanbracht. Bij het zien van de buren verlieten F.B. en J.M. de plek. De politie van het voornoemde bureau werd ingeschakeld. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide verdachten werden aangehouden op hun woonadres en overgebracht naar het bureau. Beide scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen voor onderzoek.

F.B. en J.M. zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.