Man met steekverwondingen in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis

Een man,wiens personalia nog niet bekend is, is op zaterdagavond 8 augustus door een andere man op een locatie in de Timmermanstraat neer gestoken. De politie van het bureau Nieuwe Haven ging naar de plaats van het incident om een onderzoek te verrichten.
Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Hij had onder andere een steekverwonding in zijn halsstreek. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer vermoedelijk in botsing kwam met de verdachte die op dat moment een fles met bier in zijn hand vast hield. De fles met bier viel uit de hand van de verdachte en ging kapot. Dat viel niet in goede aarde bij de verdachte en hij geraakte in een woordenwisseling met het latere slachtoffer. De verdachte moet een deel van de kapotte fles hebben opgeraapt en heeft het slachtoffer daarmee steekverwondingen toegebracht.
De geweldenaar is voor de komst van de politie weggegaan van de locatie. De politie is bezig met zijn opsporing. Nadere informatie volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.