Man met steekverwonding zeeg neer bij Maritiem

De 21-jarige Shakur Merkus is op woensdagavond neergezegen op de afdeling Maritiem van de politie aan de Wilhelminastraat.

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een slachtoffer, met een steekverwonding, zich bevond bij de Maritieme politie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer die niet aanspreekbaar was aan. Volgens verklaring van de politieambtenaar van de afdeling Maritiem, was de man uit een grijs gelakte voertuig gestapt en waggelend het bureau binnen gelopen. Hij zeeg neer en heeft ter hoogte van zijn linkerborst een steekverwonding, waardoor zijn bovenkleding bebloed was.

Bij aankomst van het ambulancepersoneel, gaf een verpleegkundige de wetsdienaren te kennen dat Shakur het leven moet hebben gelaten.  Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

Aan de hand van de aangetroffen bescheiden in de auto kon de man worden geïdentificeerd. Inmiddels hebben de nabestaanden bevestigd dat het om Shakur Merkus gaat.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.