Man met schotverwondingen overleden in het ziekenhuis

De Centrale Meld Kamer van de politie kreeg afgelopen vrijdagochtend een melding binnen dat een man met schotverwondingen op de afdeling Spoed Eisende Hulp(S.E.H) van het Academisch Ziekenhuis was. De politie van bureau Uitvlugt ging op onderzoek uit en de informatie bleek juist te zijn. Het ging om de man genaamd Sergio Galimo die hoogst waarschijnlijk schotverwondingen had opgelopen aan één van zijn handen en aan zijn hoofd. De politie kon toen geen informatie van Galimo  krijgen omdat hij tekeer ging en dus niet aanspreekbaar was.  familieleden van hem waren terplaatse en verklaarden, dat zij  thuis aan de Cocobiacoweg waren toen Sregio bloedend het huis in rende en om hulp vroeg. Zij hebben hem toen naar de afdeling S.E.H. gebracht om medisch geholpen te worden.   Gisteravond, vrijdag 6 maart, is Sergio Galimo in het ziekenhuis overleden. De zaak is intussen overgedragen aan de recherche van Paramaribo Centrum. Het lijk van Sergio Galimo is voor obductie in beslag genomen. Nadere informatie volgt.

“Informatie over gepleegde strafbare feiten mag u doorgeven aan de plaatselijke politie, aan de Centrale Meld Kamer van de Politie op het nummer 115 of aan de Tiplijn van de politie op het nummer 179.”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.