Man laat leven tijdens vechtpartij

De 42-jarige Benito Wijnerman is in de vroege ochtend van dinsdag 14 mei tijdens een vechtpartij om het leven gekomen.

De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werd aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast Benito,Wijnerman vast.

Onderzoek wees uit dat tijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben

gemaakt van de ene groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuist vuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost. Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moeten hem vervolgens hebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling dood gegaan.

Het ontzielde lichaam van Benito,Wijnerman is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.