Man laat leven na door Braziliaanse bijen te zijn aangevallen

De 57-jarige Soeroedjpersad Soekhoe overleed op zaterdag 17 december na te zijn aangevallen door Braziliaanse bijen aan de Mariestraat.

De politie van ressort Munder kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een man bewusteloos lag voor een bar. Daar aangekomen werd de man op een bank aangetroffen. Bij aankomst van de ingeschakelde ambulance bleek de man het leven reeds te hebben gelaten. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer op weg was naar huis. Hij liep voorbij een oude wasmachine die op een berm voor een leegstaand perceel was geplaatst. De bijen die zich in de wasmachine hadden genesteld, vielen hem aan.

Het slachtoffer liep verder en viel op de bank voor de bar neer. Omstanders schakelden de politie in.

Het ontzielde lichaam van Soeroedjpersad is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Twee kinderen die in de buurt waren, zijn ook door de beesten gestoken. Zij gaven over en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na   medische behandelding zijn zij heengezonden.

De ingeschakelde Brandweer heeft de bijen bestreden.     

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.