Man kort na gijzeling uit voertuig gesprongen

Een manspersoon is op donderdag 18 oktober door drie bij hem onbekende mannen op zijn woonadres gegijzeld.

Het slachtoffer rende op die zelfde dag met bloot bovenlijf het politie bureau van het ressort Lelydorp binnen. De man was volkomen in de war en kon niet uit zijn woorden komen. Toen hij door de politieambtenaren tot rust was gebracht, werd hij verhoord.

Hij verklaarde dat hij zich op die bewuste ochtend op zijn perceel bevond. Op een bepaald moment reed een roodgelakte auto zijn perceel op waarin drie mannen zaten. Een man stapte uit de wagen  liep hem tegemoet en vroege hem op  brute toon waar de drugs was die hij van zijn baas genomen had. Voordat het slachtoffer kon reageren werd hij onder dwang en bedreiging in het voertuig gesleurd. Hierna reden de drie mannen met hem in de richting van het politiebureau Lelydorp. Onderweg werd hij door de mannen mishandeld en met de dood bedreigt.

Ter hoogte van de eindhalte van de PL-lijnbussen te Lelydorp, keerde een PL-bus op de weg, waardoor de bestuurder van de rode auto genoodzaakt was te stoppen. Op dat moment zag het slachtoffer kans uit de auto te springen, waarna hij regelrecht naar het politiebureau rende.

De politie stelde gelijk een onderzoek in en op camerabeelden van omliggende bedrijven werd het voertuig in beeld gebracht. De zaak werd toen overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Wetsdienaren van recherche Midden hebben met assistentie van collega’s van het Arrestatie Team de 34-jarige Bryan A. en 38-jarige  Virol A. in beeld gebracht  en aangehouden voor onder andere vrijheidsberoving. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide mannen in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de derde verdachte wordt gewerkt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide mannen voor onder andere in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de derde verdachte wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.