Man ingesloten voor het plegen van diefstal

De politie van het bureau Livorno heeft op donderdag 22 februari 2024 de verdachte M.R. (20) ter zake diefstal in de omgeving van Menkendam, aangehouden.

De benadeelde B.G. (63) schakelde de politie van het voornoemd bureau in, nadat hij tot de ontdekking kwam dat er gereedschappen uit zijn berghok waren weggenomen. Naar zeggen van de aangever B.G. is hij ondernemer en heeft twee werknemers in dienst. Toen hij zijn werkruimte op een bepaald moment aandeed om goederen klaar te leggen voor werkzaamheden, constateerde hij dat de bovengenoemde goederen nergens in de werkruimte waren. De ondernemer confronteerde zijn zoon hiermee, die aangaf niets daarvan af te weten, waardoor de aangever direct een onderzoek in zijn werkruimte instelde. Bij die gelegenheid zag hij dat het raam van de werkruimte, die hij middels een zinkplaat had dichtgemaakt, openstond. De daders hebben de zinkplaat weggehaald en verschaften zich toegang tot de ruimte.

M.R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.