Man ingesloten voor belaging en bedreiging

De 39-jarige Adjaykumar G. is in de avond van zondag 07 juli door de politie van het bureau Livorno aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan belaging en bedreiging van een vrouw met wie hij een liefdesrelatie heeft.

De vrouw deed op zondag 07 juli aangifte op het bureau Livorno contra  Adjaykumar. Volgens haar heeft zij reeds drie jaar een liefdesrelatie met hem. Zij verklaarde aan de politie dat  Adjaykumar in feite wil bepalen hoe zij door het leven moet gaan.

Adjaykumar heeft de vrouw meermalen via de telefoon bedreigd. Het is niet de eerste keer dat Adjaykumar zich schuldig heeft gemaakt aan dit laakbaar gedrag. In november 2018 was hij zelfs in verzekering gesteld.

Adjaykumar werd door de politie op zijn woonadres aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het politioneel onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.