Man ingesloten voor belaging, bedreiging en vernieling

Op woensdag 1 augustus schakelde een vrouw de politie van Geyersvlijt in voor haar ex-man die te keer ging op haar werkplek.
Bij aankomst op de plek werd de 39-jarige verdachte Harold B. aangetroffen en aangehouden. Onderzoek wees uit dat de vrouw reeds enkele maanden een eind heeft gebracht aan de liefdesrelatie die zij met Harold had. De man kon zich niet neerleggen bij haar besluit en bleef de vrouw overal volgen en bedreigen.
Op 1 augustus ging Harold naar de werkplek van zijn ex-vrouw. Hij reed het terrein op en reed met zijn auto het voertuig van zijn ex-vrouw aan. Door de slag kwam het voertuig van zijn ex-vrouw in beweging en botste op tegen het voertuig van een collega. Beide voertuigen vertonen materiële schade.
Harold werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij voor belaging, bedreiging en vernieling in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.