Man ingesloten voor bedreiging en brandstichting

De politie van het bureau Santo Dorp heeft op woensdag 2 november de verdachte F.F. aangehouden, nadat hij zich had aangemeld bij de politie.

Zijn vrouw deed in de vroege ochtend van zaterdag 29 oktober aangifte tegen hem op voormeld politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster IJ. kreeg zij ruzie met haar partner F.F., waarbij hij haar met de dood heeft bedreigd en ook uitlatingen heeft gedaan de woning in brand te zullen steken. Tijdens de ruzie kwam de dochter van de aangeefster ertussen en om haar moeder met rust te laten, sloeg het kind de man met een pot.

De wetsdienaren deden na de aangifte het adres aan, maar de verdachte F.F. werd niet aangetroffen. De politie kreeg na een uur de melding van een woningbrand op een adres te Sunny Point. Bij aankomst op de locatie, bleek het te gaan om het huis van de aangeefster IJ. De verdachte F.F. werd opgespoord doch niet aangetroffen. Hij meldde zich op 2 november aan bij de politie en werd direct in de boeien geslagen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is F.F. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.