Man in verzekering gesteld voor mishandeling en bedreiging van zijn ex-vrouw

De 29-jarige S.R. is in de nacht van vrijdag 19 maart op zaterdag 20 maart op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw, door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aangehouden.

Het slachtoffer M.S. (21) deed op dinsdag 16 maart aangifte van bedreiging en mishandeling tegen de verdachte S.R. bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij een meisje met S.R., maar dat zij de relatie al enige tijd heeft stopgezet.
De verdachte die zich met haar besluit niet kan verenigen, achtervolgde haar op 16 maart vanaf haar werkplek tot haar woonadres, waar zij een woordenwisseling kregen. Daarbij bracht S.R. haar een slag toe in het gelaat en bedreigde haar met de dood. De situatie liep uit de hand, waarbij de vrouw door haar ex-man werd gewurgd. Een omstander kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en wist haar te bevrijden uit de benarde situatie.

De ex-man werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden door de plaatselijke politie. Bij de voorgeleiding heeft de verdachte toegegeven dat hij naar de woning van zijn ex-vrouw was getogen om over hun relatie te praten. Toen zijn ex-partner aangaf dat ze de relatie niet wilde hervatten, heeft S.R. haar mishandeld en gewurgd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is S. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.