Man gewond geraakt tijdens een overval in zijn woning

De politie van Leleydorp kreeg vanochtend vroeg een melding binnen van een overval in een woning aan de Javaweg. Een man en zijn vrouw zijn door tenminste drie gewapende criminelen overvallen in hun woning. Daarbij heeft een van de criminelen geschoten op de man. De man heeft een verwonding opgelopen aan zijn hoofd. De criminelen hebben zaktelefoons, televisie toestellen, een laptop en andere electronische apparaten buit gemaakt. Zij hebben ook geld, sieraden en een auto weggenomen. De man en zijn vrouw zijn door een gezinslid gekneveld aangetroffen in de woning. De gewonde is naar het ziekenhuis overgebracht om medisch behandeld te worden. De gestolen auto is onbeheerd aangetroffen in de buurt van Santi Gron. Het voertuig is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Deze zaak is intussen overgedragen aan de afdeling Zware Crimininaliteit van de politie.

Heeft u informatie over dit misdrijf ?. Geeft u deze informatie  door aan de politie via de gratis telefoonnummers 115 of 179. U mag ook bellen met de nummers 0368456( politie lelydorp) of 403252 (afd. Zware Criminaliteit).

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.