Man en huidige partner mishandelen ex-vrouw; man en vrouw ingesloten

De politie van Santo Dorp heeft op dinsdag 12 januari Iwan H. (41) en zijn vrouw Jennifer D. (36) aangehouden.

De aangeefster deed eerder op de dag aangifte tegen de twee. Volgens verklaring van de vrouw leefde zij samen met Iwan, met wie zij zeven kinderen heeft. Op een bepaald moment kwam er een eind aan de relatie.

De ex-vrouw had op de bewuste dag een afspraak met haar ex-man om geld op te halen voor de aankoop van benodigdheden voor de kinderen. Ze begaf zich naar het adres van de man. Ze klopte aan en zag de man zitten met zijn huidige vrouw Jennifer. Hij stond op en liep naar haar toe.  

Iwan liep op een gegeven moment de woning binnen, vermoedelijk om het geld toch te halen. Hij werd echter achterna gezeten door Jennifer. Er ontstond toen een heftige woordenwisseling tussen Jennifer en Iwan. De ex-vrouw ging ook de woning binnen en voegde zich tussen de twee.

Iwan die verhit was, pakte een zaag en zaagde daarmee in het oor van zijn ex-vrouw. Jennifer greep vervolgens naar een houten bank en bracht de ex-vrouw daarmee slagen toe op haar hoofd.

De ex-vrouw deed toen aangifte bij de politie. Iwan en Jennifer werden opgespoord en aangehouden. De zaag en de bank zijn in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag het tweetal afkoelen in het cellenhuis.

De ex-vrouw is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.