Man in dronkenbui stapt in bed van buurvrouw

Een man van het dorp Bigi Poika is op zondag 24 april door de politie van Zanderij aangehouden.

De wetsdienaren kregen van dorpsbewoners de melding dat een man de woning van zijn buren was binnengedrongen en de vrouw des huizes wilde verkrachten.

Op het adres aangekomen werd de buurman, die door dorpsbewoners was aangehouden overgedragen aan de politie.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat er een feestje was in het dorp. Zowel de man van de vrouw als de overbuurman waren op het feest en hadden zich tegoed gedaan aan alcohol. Op een bepaald moment ging de man naar huis. In zijn dronkenbui viel hij  in slaap aan het voeteneinde van het bed, aangezien zijn vrouw met haar baby lag te slapen.

De overbuurman nam zijn kans en verschafte zich toegang tot de slaapkamer van zijn buren door twee schutters van een raam te lichten. Hij ging toen naakt tussen de vrouw en de baby liggen en streelde vervolgens de hand van de buurvrouw.

De vrouw schrok wakker en merkte op dat de handelingen niet door haar man werden gepleegd, maar door haar overbuurman. Ze gilde het uit, waardoor de man het huis uit vluchtte. Tijdens zijn vlucht werd de overbuurman door de zoon van de vrouw herkend.

Samen met andere dorpsbewoners werd het adres van de verdachte aangedaan. Hij werd uit zijn woning gehaald en overgedragen aan de ingeschakelde politie.

Hangende het onderzoek is de overbuurman na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.