Man dood aangetroffen langs de weg naar Kraka

Het ontzielde lichaam van de 49-jarige Andro Thomas is op donderdag 3 september langs de weg naar Kraka, nabij de Carolinakreek, met schotverwondingen aangetroffen.

Na de melding van het schietincident deed de politie van het bureau Zanderij de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het lijk van Andro Thomas op de rechterberm van de weg aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer te voet van huis vertrok om werkzaamheden te gaan verrichten te plantage Babunkriki. Op een bepaald moment moet hij vermoedelijk vanuit het aangrenzend bos zijn beschoten met de voor hem noodlottig gevolg. Het motief voor het doodschieten van Andro is vooralsnog niet bekend bij de politie. De schutter is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van Andro is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is inmiddels door de politie van Zanderij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.