Man dood aangetroffen in zijn auto

De politie van het ressort Centrum kreeg op donderdagmorgen 26 september de melding van het Command Center, dat een manspersoon vermoedelijk bewusteloos in een auto lag en dat het voertuig in de Hofstraat geparkeerd stond.

De politie trof inderdaad een man in een auto langs de weg aan die dood bleek te zijn. Het lijk verkeerde al in enige staat van ontbinding. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast. De man bleek in leven te zijn genaamd Jurgen, Amimba. Hij is 31 jaar oud geworden.

Het ontzielde lichaam vertoonde geen teken van geweld. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen ten einde de doodsoorzaak vast te kunnen stellen.

Inmiddels is de obductie gepleegd en daaruit is gebleken dat Jurgen, Amimba niet door misdrijf om het leven gekomen maar dat het in deze gaat om een natuurlijke dood.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de heer Amimba door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.