Man die zogenaamd dorst had, blijkt rover te zijn

De recherche van Paramaribo heeft op zaterdag 30 januari Dwight S. aangehouden.

Dwight benaderde op donderdag 7 januari een eigenares op een adres in het ressort Uitvlugt met de mededeling dat hij dorst had en vroeg haar om wat water. De vrouw liep haar woning binnen, schonk een kan water voor hem in en bood hem dat aan. Dwight vroeg nog naar een kan water, waardoor de vrouw weer naar binnenliep om dat voor hem te halen. Terwijl ze bezig was het water in te schenken, verscheen de man plotseling voor haar. Onder bedreiging van een vuistvuurwapen werd zij tegen haar wil seksueel misbruikt en van haar persoonlijke bezittingen beroofd.

Na verkregen informatie werd de mogelijke dader op vrijdag 29 januari in beeld gebracht. De verdachte werd door leden van recherche Paramaribo op zaterdag 30 januari opgespoord en aangehouden.

Dwight werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.