Man die vrouw tegen haar wil seksueel misbruikte opgesloten

De 32-jarige verdachte B.O. die samen met enkele jeugdigen een houseparty te Latour had georganiseerd op zaterdag 13 februari, is voor verkrachting opgespoord en aangehouden.
De politie van het bureau Latour kreeg van het Command Center de melding dat er binnen hun werkressort vermoedelijk een verkrachtingsgeval had plaatsgevonden, waarna de wetsdienaren de locatie aandeden.
Volgens het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat vanwege het lockdown tijdstip de aanwezigen op de houseparty besloten tot de volgende dag op de locatie te blijven. Het slachtoffer en de mannelijke kennis met wie zij naar de houseparty is geweest, lagen op één bed. Op een bepaald moment stond de mannelijke kennis op, waarna B.O. naast de vrouw op het bed ging liggen.
Volgens verklaring van het meerderjarig slachtoffer was zij in diepe rust en voelde plotseling dat haar borsten en billen werden betast, waarbij een manspersoon haar seksueel misbruikte. Ze schrok wakker, stond op, deed het licht aan en zag dat de vreemde manspersoon B.O. op het bed lag. Het slachtoffer werd na medisch te zijn behandeld heengezonden.
De verdachte B.O. gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Hij werd door de politie in verzekering gesteld na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.