Man die vrouw bedreigd werd ook gezocht voor oplichting

De politie van de Nieuwe Grond heeft op donderdag 4 februari Sunil B. (26) aangehouden voor bedreiging.

Na een melding dat een man zijn vrouw bedreigde op een adres in het ressort, deed de politie de plek aan. Sunil werd overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens het verhoor kwam de politie tot de ontdekking dat er enkele aangiften van oplichting liggen bij de administratie die tegen Sunil zijn gedaan. Sunil had er een gewoonte van gemaakt mensen te benaderen onder het mom dat hij installateur is van alle elektronische apparaten.

Zo heeft hij op slinkse wijze enkele personen opgelicht. Hij deed de adressen van de mensen aan en bekeek zogenaamd het probleem van hun apparaat. De mensen moesten hem dan een voorschot betalen in SRD. Hij schreef dan een kwitantie uit en vermeldde een vals adres erop. Hierna hoorden men niets meer van hem.

Hij werd opgezocht op het adres dat vermeld stond op de kwitantie, maar werd nimmer achterhaald. Enkele slachtoffers deden toen aangifte tegen Sunil.

Het vermoeden bestaat dat Sunil meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze benadeelden worden opgeroepen alsnog aangifte te doen bij de politie van de Nieuwe Grond.

Sunil is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.