Man die voertuig stal en wegsleepte aangehouden en ingesloten

De 33-jarige Zameer M. is op maandag 13 januari door de politie van het bureau Lelydorp opgespoord en op zijn woonadres in het district Wanica aangehouden. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een wit gelakt koelvrachtwagen, die op een perceel eveneens in dit district geparkeerd stond.

De 54-jarige benadeelde D.M. deed op dezelfde dag aangifte van zijn voertuig. Volgens zijn verklaring bevond hij zich voor zijn zaak, toen hij een vrachtwagen, gelijkende op die van hem op een takelwagen voorbij zag rijden. Ter overtuiging reed hij direct naar zijn perceel om te kijken als het inderdaad om zijn koelvrachtwagen ging. Daar aangekomen trof hij zijn vrachtwagen, die geruime tijd defect was, daadwerkelijk niet aan op het perceel. Hij wendde zich meteen naar het politiebureau voor het doen van aangifte.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Zameer ontkent de vrachtwagen te hebben gestolen en gaf de politie aan dat hij dat defect voertuig voor SRD 2.000 had gekocht bij een man die hij op het perceel van de aangever zag. Echter heeft de benadeelde verklaard dat hij geen bewoner noch beheerder op het perceel heeft.

Het voertuig is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar, terwijl Zameer na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.